Pro/ENGINEER Assembly Design - Advanced

Pro/ENGINEER is een geïntegreerde 3D CAD/CAM/CAE-oplossing voor elke ontwerpuitdaging. Parametrisch ontwerpen en history-based modelleren kenmerken Creo Parametric. De meerwaarde van de oplossingen van PTC zit onder andere in de impact op het volledige proces van productontwikkeling.

Pro/ENGINEER maakt het mogelijk complexe samenstellingen te maken volgens het top-down ontwerpproces. In deze cursus leert u Pro/ENGINEER Wildfire te gebruiken om complexe samenstellingen te creëren en te managen, gebruikmakend van het top-down ontwerpproces.

In het top-down ontwerpproces begint u een samenstellingontwerp door een lay-out te creëren. De lay-out bevat specificaties en parameters die worden gebruikt om de volledige samenstelling aan te sturen. Vervolgens maakt u een opzet van de samenstellingstructuur. Deze structuur bevat de componenten en hun hiërarchie binnen de samenstelling. Daarna gebruikt u zogenaamde skeleton models om kritieke componentenafmetingen, montagelocaties, ruimtevereisten en de beweging te bepalen tussen de samenstellingcomponenten. Tot slot creëert u de geometrie van de componenten door te refereren aan de skeleton models en ontwerpinformatie te delen binnen de samenstelling.

Na afloop van deze intensieve training begrijpt u het top-down ontwerpproces en kunt u efficiënt werken met grote en complexe productontwerpen in Pro/ENGINEER Wildfire.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die wil leren werken met grote en complexe productontwerpen in Pro/ENGINEER Wildfire.

Voorkennis
Basiskennis van Pro/ENGINEER Wildfire is vereist. Wanneer u twijfelt of u voldoende voorkennis heeft om deze training te volgen, neem dan contact met ons op.

Duur
De duur van deze training is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van de training ontvangt u een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en Lunch.

 

PRO Engineer