PRINCE2 Foundation (e-learning - Engelstalig)

PRINCE2 is inmiddels voor elke professionele projectmanager een onmisbaar stuk gereedschap en daarmee de beste investering voor iedereen die met projecten aan de slag gaat: voor veel vacatures en interim opdrachten is kennis op PRINCE2 Foundation niveau een vereiste. Bovendien is de PRINCE2 Foundation een uitstekende basis voor het doorstromen naar andere projectmanagement-methoden.

De basis van PRINCE2 wordt gevormd door zeven principes. Zij zijn de maatstaf waarlangs een project gelegd kan worden om te kunnen vaststellen of een project volgens de PRINCE2-methode wordt gemanaged of niet. De zeven principes van de PRINCE2-methode zijn:

  • voortdurende business-rechtvaardiging;
  • leren van ervaringen;
  • gedefinieerde rollen en verantwoordelijkheden;
  • managen per fase;
  • manage by exception;
  • productgericht plannen;
  • aanpassen aan de projectomgeving.

Deze Engelstalige e-learningcursus PRINCE2 Foundation betreft zelfstudie, waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Het e-learningpakket bestaat uit een hoogwaardige videoinstructie van de gehele lesstof. Deze videoinstructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de videoinstructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg.

Al onze e-learningcursussen worden gevolgd vanuit ons digitale leerplein. Hierin krijgt u veel extra functionaliteit, zoals een virtuele labomgeving (tegen meerprijs), kennisassessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, het forum met medecursisten, enz. Kortom: veel begeleiding om van uw cursus een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug.

Doelgroep
Deze e-learningcursus is bestemd voor personen die bij eenvoudige projecten betrokken zijn, vanuit een rol als projectmedewerker, projectondersteuning, projectadviseur, medewerker projectenbureau of kwaliteitsfunctionaris, die zoeken naar een basisbegrip van de methodiek. Voorts is de cursus geschikt voor projectmanagers en projectleiders als voorbereiding op de PRINCE2 Practitioner.

Voorkennis
Om deze opleiding te volgen heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt van u een HBO-werk- en denkniveau verwacht.

Duur
Omdat het zelfstudie is betreft, bepaalt u zelf de cursusduur.

Certificaat
Aan het einde van de opleiding ontvangt u een certificaat als bewijs dat u de cursus heeft gevolgd. 

Exclusief
Examenkosten en BTW.