Prezi - Basiscursus

Prezi is een online presentatietool, waarmee op een andere manier presentaties kunnen worden gemaakt. Het programma wordt steeds vaker gebruikt als vervanger van PowerPoint en door sommigen wordt Prezi zelfs de PowerPoint-killer genoemd. Prezi is een effectieve manier om uw boodschap of idee over te brengen en onderscheid te maken tussen de grote lijnen en de details. Elke informatie maakt deel uit van een groter geheel. Een Prezi-presentatie bestaat in feite uit een groot vel papier, waarop de presentatie wordt gemaakt. U kunt hierbij inzoomen op de details en uitzoomen voor het grote overzicht. U kunt in uw Prezi ook hyperlinks, afbeeldingen en video’s toevoegen.

U kunt Prezi online gebruiken, maar het is ook mogelijk om de presentatie te downloaden en offline te gebruiken. Zo bent u tijdens de presentatie niet afhankelijk van de internetverbinding.

Prezi is een nieuwe presentatievorm in opmars. Echter vele gebruikers kennen nog niet de vele functies binnen Prezi. Onze training Prezi - Basiscursus is speciaal bestemd voor deze mensen, om alle ins & outs binnen Prezi onder de knie te krijgen. Tijdens de intensieve training Prezi leert u alle technieken die u nodig heeft om een goede presentatie met Prezi te maken. Daarnaast krijgt u talloze tips & tricks in deze cursus.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die wil leren presenteren met Prezi.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze training.

Duur
De duur van deze crusus Prezi is een dag. 

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze cursus ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.


 

Prezi snelcursus