PowerPoint – Snel aan de slag


PowerPoint is het (grafische) presentatieprogramma van het Microsoft Office-pakket. U leert in de trainingen PowerPoint niet alleen om schitterende presentaties met fraaie effecten te maken, in alle cursussen PowerPoint worden tevens veel tips & tricks gegeven waarop u moet letten bij het maken en geven van een presentatie. Daarnaast maakt u kennis met verschillende elementen – tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid – die u aan de presentatie kunt toevoegen om er een schitterende presentatie van te maken. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

In deze korte cursus leert u alle basistechnieken met betrekking tot PowerPoint. Na de cursus bent u in staat om een presentatie te maken waarin u grafieken, tabellen, organogrammen, etc. heeft opgenomen. U leert deze door middel van speciale effecten te laten verschijnen. Het is ook mogelijk om deze versnelde cursus op gevorderd niveau te volgen.

Het cursusboek is bij de cursus inbegrepen. Dit boek is na afloop van de training een uitstekend naslagwerk.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die zich snel de basisprincipes van PowerPoint eigen wil maken.

Voorkennis

Ervaring met PowerPoint is niet vereist.

Duur

De duur van deze cursus is een dagdeel van ongeveer drie uur.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

De cursus PowerPoint – Snel aan de slag kan in iedere gewenste versie worden gevolgd en is beschikbaar voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige software. Voor een complete inhoudsopgave kunt u contact met ons opnemen. Indien gewenst passen wij de inhoud van deze cursus (zonder meerkosten) aan uw wensen aan.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.