PowerPoint Basiscursus

PowerPoint is het (grafische) presentatieprogramma van het Microsoft Office-pakket. U leert in de trainingen PowerPoint niet alleen om schitterende presentaties met fraaie effecten te maken, in alle cursussen PowerPoint worden tevens veel tips & tricks gegeven waarop u moet letten bij het maken en geven van een presentatie. Daarnaast maakt u kennis met verschillende elementen - tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid - die u aan de presentatie kunt toevoegen om er een schitterende presentatie van te maken. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Kunt u de door u gewenste cursus PowerPoint niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren graag een maatwerktraining voor u.

U leert in deze cursus PowerPoint snel schitterende presentaties maken met fraaie effecten. U leert in deze cursus gebruik te maken van de verschillende elementen in PowerPoint om zo doelmatig mogelijk aan het werk te kunnen gaan. Zo maakt u in deze intensieve cursus kennis met (tekst)elementen, afbeeldingen, SmartArt, tabellen, grafieken, video, geluid en verschillende andere onderdelen. Aan het einde van de training kunt u een fraaie presentatie maken met ingangseffecten, overgangseffecten en diverse animatie's. Daarnaast is de cursus doordrenkt met vele tips en tricks waarmee u bij het maken van een presentatie rekening moet houden.

Deze cursus kan in iedere gewenste versie worden gegeven. Neem contact met ons op wanneer u wilt weten welke versie er bij een specifieke training wordt gebruikt.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor iedereen die presentaties moeten maken.

Voorkennis
Basiskennis van Windows is vereist.

Duur
De cursusduur van deze cursus PowerPoint is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraat acht deelnemers

Certificaat
Alle deelnemers aan deze cursus PowerPoint ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en de lunch.

 

PowerPoint basis klassikaal