PowerPoint Gevorderd (in Company)

PowerPoint is het (grafische) presentatieprogramma van het Microsoft Office-pakket. U leert in de trainingen PowerPoint niet alleen om schitterende presentaties met fraaie effecten te maken, in alle cursussen PowerPoint worden tevens veel tips & tricks gegeven waarop u moet letten bij het maken en geven van een presentatie. Daarnaast maakt u kennis met verschillende elementen - tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid - die u aan de presentatie kunt toevoegen om er een schitterende presentatie van te maken. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Kunt u de door u gewenste cursus PowerPoint niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren graag een maatwerktraining voor u.

Wanneer u al een tijdje werkt met PowerPoint en meer uit dit presentatieprogramma wilt halen, kunt u de gevorderde cursus PowerPoint volgen. In deze training wordt eerst kort ingegaan op de basistechnieken van PowerPoint, om vervolgens dieper op de verschillende onderdelen in te gaan.

Na deze cursus kunt u presentaties maken met afbeeldingen en tekst(vakken) die zijn voorzien van animaties. U kunt de gewenste grafieken (met animaties) laten verschijnen, organigrammen en SmartArt (vanaf versie 2007) toevoegen en uitstekend werken met geluiden en films. Deze presentaties kunt u maken in uw eigen sjabloon, waarvan u het model heeft bewerkt en voorzien van uw eigen achtergrond. Na afloop van deze training heeft PowerPoint nog maar weinig geheimen voor u.

Doelgroep
Iedereen die al met PowerPoint werkt en meer uit dit presentatieprogramma wil halen.

Voorkennis
Ervaring met PowerPoint is gewenst.

Duur
De duur van deze cursus is een  dag (twee dagdelen van drie uur). De dagdelen kunnen zowel op dezelfde dag als verspreid over meerdere data worden gepland.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze cursus PowerPoint ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusboek (dit boek is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk).

 

PowerPoint Gevorderd