PowerPoint Basiscursus (In Company)

PowerPoint is het (grafische) presentatieprogramma van het Microsoft Office-pakket. U leert in de trainingen PowerPoint niet alleen om schitterende presentaties met fraaie effecten te maken, in alle cursussen PowerPoint worden tevens veel tips & tricks gegeven waarop u moet letten bij het maken en geven van een presentatie. Daarnaast maakt u kennis met verschillende elementen - tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid - die u aan de presentatie kunt toevoegen om er een schitterende presentatie van te maken. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Kunt u de door u gewenste cursus PowerPoint niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren graag een maatwerktraining voor u.

Tijdens deze intensieve training wordt uitgebreid ingegaan op de basistechnieken van PowerPoint. U leert schitterende presentaties maken met fraaie effecten. U maakt onder andere kennis met verschillende elementen - tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, organigrammen, video en geluid - die u aan uw presentatie kunt toevoegen. Ook het gebruik van hyperlinks en koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde. Daarnaast leert u hoe u een PowerPoint-sjabloon moet maken.

Doelgroep
Voor iedereen die met PowerPoint een presentatie wil gaan maken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van deze cursus is een dag (twee dagdelen van drie uur). De dagdelen kunnen zowel op dezelfde dag als verspreid over meerdere data worden gepland.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze cursus PowerPoint ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusboek (dit boek is na afloop van de training een uitstekend naslagwerk).

 

PowerPoint training