PowerPoint 2016 (via e-learning)

PowerPoint is het (grafische) presentatieprogramma van het Microsoft Office-pakket. U leert in de trainingen PowerPoint niet alleen om schitterende presentaties met fraaie effecten te maken. In alle cursussen PowerPoint worden tevens veel tips & tricks gegeven waarop u moet letten bij het maken en geven van een presentatie. Daarnaast maakt u kennis met de verschillende elementen: tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid. U kunt deze elementen toevoegen om een schitterende presentatie te maken. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Met de e-learningcursus PowerPoint 2016 leert u schitterende presentaties met fraaie effecten maken. Daarnaast worden er tips & tricks gegeven, waarop u kunt letten bij het maken en geven van een presentatie, en maakt u kennis met verschillende elementen (tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid), die u aan de presentatie kunt toevoegen. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten:

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.


Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die fraaie presentaties in PowerPoint wil leren maken.

Voorkennis
Enige pc-vaardigheden zijn aan te bevelen.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat. 

 

PowerPoint 2013 e-learning