PowerPoint 2010 (via e-learning)

PowerPoint is het (grafische) presentatieprogramma van het Microsoft Office-pakket. U leert in de trainingen PowerPoint niet alleen om schitterende presentaties met fraaie effecten te maken, in alle cursussen PowerPoint worden tevens veel tips & tricks gegeven waarop u moet letten bij het maken en geven van een presentatie. Daarnaast maakt u kennis met verschillende elementen - tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid - die u aan de presentatie kunt toevoegen om er een schitterende presentatie van te maken. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Kunt u de door u gewenste cursus PowerPoint niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren graag een maatwerktraining voor u.

Met de e-learning cursus PowerPoint 2010 leert u schitterende presentaties met fraaie effecten maken. Daarnaast worden er tips & tricks gegeven, waarop u kunt letten bij het maken en geven van een presentatie, en maakt u kennis met verschillende elementen (tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken, video en geluid), die u aan de presentatie kunt toevoegen. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld grafieken in Excel komen aan de orde.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten:

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die fraaie presentaties in PowerPoint wil leren maken.

Voorkennis
Enige pc-vaardigheden (Windows XP/Windows 7) zijn aan te bevelen.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt u een digitaal certificaat.

PowerPoint e-learning cursus