PowerPivot voor Excel - Basis

Wanneer u aan de mogelijkheden van draaitabellen in Excel niet meer voldoende heeft, is PowerPivot voor u de oplossing. PowerPivot is een gratis add-in voor Excel (vanaf versie 2010). PowerPivot maakt het mogelijk om verschillende gegevensbronnen direct te benaderen voor analysedoeleinden. 

De cursus PowerPivot voor Excel - Basis is een eendaagse training, waarin onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen: de PowerPivot-architectuur, relaties tussen gegevens uit verschillende bronnen maken, Data Analysis Expressions (DAX)-functies, krachtige berekeningen uitvoeren met Data Analysis Expressions (DAX), fouten voorkomen, PowerPivot-draaitabellen, datum- en tijdfuncties, KPI opstellen om uitkomsten te evalueren en presenteren, het maken van een Power View-rapport en wat doet u in Excel en wat in PowerPivot.

Wij bereiden uw cursus PowerPivot voor Excel - Basis grondig voor. Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we uw doelen in kaart en adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Dan volgt een intake met een kennistest Samen met u stellen we de concrete leerdoelen vast. Uw trainer ontwikkelt uw cursusprogramma op basis van uw kennisniveau, de leerdoelen en de bestanden die u heeft aangeleverd. De docent wisselt de theorie af met aansluitende demo's, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Voor verduidelijking van de behandelde concepten worden Illustratieve demo's gebruikt. De sfeer op de cursusdag is ontspannen, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding.

De inhoud van de training kan in zijn geheel aan uw wensen worden aangepast. U kunt uw eigen bestanden aanleveren om tijdens de training mee te werken. Op deze manier heeft u een optimaal rendement van de cursus.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor BI-consultants, Analisten, Power Users, financieel specialisten, ICT-professionals en geavanceerde Excel-gebruikers, die vertrouwd willen worden met de Microsoft PowerPivot toepassingen in Excel.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis van Excel vereist.

Duur
De duur van de cursus PowerPivot voor Excel - Basis is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

PowerPivot training cursus