PowerCivil V8i – Basiscursus


Bentley PowerCivil is een toonaangevend programma in de civiele techniek. Het programma wordt gebruikt voor het ontwerpen van infrastructuurprojecten.

In de PowerCivil V8i – Basiscursus krijgt de cursist een overzicht van alle civieltechnische functies in PowerCivil V8i. De cursist oefent met al deze functies, terwijl hij een engineeringsproces doorloopt dat begint met het genereren van een bestaand digitaal terreinmodel.

Daarna komen de objectgeori├źnteerde module ‘surface modeling’ en de verschillende ontwerpcomponenten aan de orde. Uiteindelijk komen wij in de eindfase van de projectcyclus, waarin ook een aantal belangrijke onderwerpen worden behandeld.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk om voorbeelden aan te dragen uit de eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Kortom: in deze cursus krijgt u diepgaande uitleg over de terminologie, de theorie, en het toepassen van PowerCivil V8i, terwijl u er een aantal praktische oefeningen mee doet.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die PowerCivil gebruikt om 3D-ontwerpen te maken of te bewerken.

Voorkennis

Basiskennis van MicroStation en kennis van civiele techniek wordt aanbevolen.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Voor een uitgebreide inhoudsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.