PowerCivil V8i Basiscursus

Bentley Powercivil is een toonaangevend programma in de civiele techniek. Het programma wordt gebruikt voor het ontwerpen van infrastructuurprojecten.

In deze basiscursus krijgt de cursist een overzicht van alle civieltechnische functies in PowerCivil V8i. De cursist oefent met al deze functies, terwijl hij een engineeringproces doorloopt dat begint met het genereren van een bestaand digitaal terreinmodel. Daarna komen de objectgeoriënteerde module 'surface modeling' en de verschillende ontwerpcomponenten aan de orde. Uiteindelijk komen wij in de eindfase van de projectcyclus, waarin ook een aantal belangrijke onderwerpen worden behandeld.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk om voorbeelden aan te dragen uit de eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Kortom: in deze cursus krijgt u diepgaande uitleg over de terminologie, de theorie, en het toepassen van PowerCilvil V8i, terwijl u er een aantal praktische oefeningen mee doet.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor iedereen die PowerCivil gebruikt om 3D-ontwerpen te maken of te bewerken.

Voorkennis
Basiskennis van MicroStation en kennis van civiele techniek wordt aanbevolen.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

PowerCivil