Power BI Desktop & Online - Basis

Microsoft Power BI Desktop is ontworpen voor analisten. Geavanceerde interactieve visualisaties worden gecombineerd met toonaangevende, ingebouwde gegevensquery’s en -modellering. Maak en publiceer uw rapporten in Power BI. Zo kunt u anderen overal en altijd voorzien van tijdige inzichten.

Rapportages maken op de data die binnen uw organisatie opgeslagen zijn, is nu makkelijker en efficiënter dan ooit. Maak connectie met al uw data, of deze nu in de cloud staan of on premise, of het nu om een database of om een Excel-bestand gaat. Power BI Desktop heeft honderden connectors voor elk denkbare databron.

In een handomdraai transformeert en manipuleert u deze data. Data bewerken om deze geschikt te maken voor rapportages kosten geen uren meer, maar slechts een muisklik.

Maak relaties aan tussen de verschillende databronnen en ontdek patronen die u anders nooit zou ontdekken. Maak interactieve rapportages met prachtige visuele effecten en deel deze data met iedereen via desktop, web of mobile.

Doelgroep 
De cursus Power BI Desktop & Online - Basis is bestemd voor BI-consultants, analisten, power users, eindgebruikers, IT-professionals en geavanceerde Excel-gebruikers, die vertrouwd willen worden met de mogelijkheden die Power BI Desktop biedt.

Voorkennis 
Om deel te nemen aan deze training dient de cursist in ieder geval de onderwerpen uit de cursus Excel -  Gevorderd te beheersen.

Duur 
De duur van deze training is een dag. 

Groepsgrootte 
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers. 

Certificaat 
Alle cursisten ontvangen na afloop van de training een certificaat. 

Inclusief 
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.