Photoshop Expert

Adobe Photoshop is het professionele retoucheer- en beeldbewerkingprogramma en is ongeëvenaard als het gaat om het corrigeren van kleurenscans en het toepassen van een breed scala aan bewerkingen op afbeeldingen.

Wanneer u al veel ervaring heeft met Photoshop, is het mogelijk om onze expertcursus te volgen. Deze praktische cursus wordt in een hoog tempo gegeven. Een van onze docenten Photoshop zal voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de inhoud van de training door te spreken.

Het is ook mogelijk om deze training, aangepast aan uw werkomgeving, op uw bedrijf te volgen. Onze professionele docenten komen dan naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. De trainingen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast. Voor meer informatie over onze maatwerktrainingen Photoshop kunt u contact met ons opnemen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor ervaren Photoshop-gebruikers.

Voorkennis
Van de deelnemers verwachten wij kennis van Photoshop op het niveau van de cursus Photoschop Gevorderd.

Duur
De cursusduur is een dag van 9.30 - 16.30 uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers. Door de kleine groepsgrootte is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden.

Certificaat
Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Photoshop cursus