Photoshop Basiscursus

Adobe Photoshop is het professionele retoucheer- en beeldbewerkingprogramma en is ongeëvenaard als het gaat om het corrigeren van kleurenscans en het toepassen van een breed scala aan bewerkingen op afbeeldingen.

In deze praktische Photoshop Basiscursus, waarin u met uw eigen foto's kunt werken, leert u op een professionele manier met het programma Photoshop op allerlei manieren foto's te manipuleren.

Het is ook mogelijk om deze training, aangepast aan uw werkomgeving, op uw bedrijf te volgen. Onze professionele docenten komen dan naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. De trainingen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast. Voor meer infomatie over deze maatwerkcursus kunt u contact met ons opnemen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor vakfotografen, webredacteuren, grafici, leerkrachten, redacteuren, architecten en iedereen die foto's wil leren manipuleren.

Voorkennis
Wij verwachten dat de deelnemers computervaardig zijn.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt vijf deelnemers. Door de kleine groepsgrootte is er ruimschoots de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen in deze cursus te beantwoorden.

Certificaat
Na afloop van de basiscursus Photoshop ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief 
Cursusmateriaal en lunch.

 

Photoshop cursus