Overstappen naar Office


Met Microsoft Office werk je met handige programma’s, zoals Word, Excel en Powerpoint. Het Office-pakket is onmisbaar op elke computer. De Office-pakketten zijn in verschillende versies verkrijgbaar.

Tijdens deze korte migratietraining Overstappen naar Office van een dag leert u op een goede manier omgaan met het door u gebruikte Office-pakket. U leert in kleine groepen om de door u gebruikte opdrachten ook in het nieuwe Office-pakket te vinden. Tevens komen de nieuwste functionaliteiten aan de orde.

Standaard worden tijdens deze training alleen de programma’s Word, Excel en Outlook behandeld, maar indien gewenst kan ook PowerPoint worden behandeld. Door de training bewust voor kleine groepen te verzorgen is er volop ruimte voor het stellen van individuele vragen.

Deze cursus wordt op aanvraag georganiseerd. De versie waarin de training wordt gegeven kan dus variëren. Het cursusmateriaal is bij de training inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die overstapt op een andere versie van MS Office.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Wij verwachten wel van de cursisten dat zij bekend zijn met een vorige versie van Microsoft Office.

Duur

De duur van deze migratietraining is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certifcaat.

Tijdens deze cursus worden standaard de volgende programma’s behandeld:

  • Word;
  • Excel;
  • Outlook.
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.