Outlook – Snel aan de slag


Microsoft Outlook is een programma waarmee u een volledige werkdag kunt coördineren. U kunt niet alleen communiceren via e-mail, maar u kunt ook afspraken en evenementen bijhouden in uw elektronische agenda, een takenlijst maken en tal van andere mogelijkheden. Deze en vele andere zaken komen in onze cursussen Outlook uitgebreid aan de orde.

In deze korte cursus Outlook – Snel aan de slag van slechts één dagdeel wordt ingegaan op het werken met e-mail, het maken van mappen, de agenda en contactpersonen. Het is mogelijk om deze cursus ook op gevorderd niveau te volgen. Deze training is ontwikkeld voor twee verschillende doelgroepen:

  • voor diegenen die nog niet bekend zijn met MS Outlook, maar snel bekend willen worden met de basisfunctionaliteit ervan;
  • voor iedereen die al met Outlook werkt, maar snel meer over de bestaande functionaliteit wil weten.

Het cursusboek is bij de cursus inbegrepen. Dit boek is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor gebruikers die in een korte tijd meer willen weten van Outlook.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen speciale voorkennis vereist.

Duur

 De duur van de cursus is een dagdeel van ongeveer drie uur.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus Outlook ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

In deze cursus wordt behalve het gebruik van de mailfunctie ingegaan op het werken met contactpersonen, de agenda en het maken van mappen. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de inhoud, passen wij deze cursus graag aan uw wensen aan.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.