Outlook – Gevorderd


Microsoft Outlook is een programma waarmee u een volledige werkdag kunt coördineren. U kunt niet alleen communiceren via e-mail, maar u kunt ook afspraken en evenementen bijhouden in uw elektronische agenda, een takenlijst maken en tal van andere mogelijkheden. Deze en vele andere zaken komen in onze cursussen Outlook uitgebreid aan de orde.

Het versturen van een e-mail in Outlook zal u waarschijnlijk geen problemen geven, net zoals het maken van een afspraak in de agenda. Naast deze basistechnieken zijn er echter nog vele andere mogelijkheden in Outlook. In de cursus Outlook – Gevorderd gaan wij dieper in op de vele mogelijkheden die Outlook biedt. U kunt hierbij denken aan het maken van sjablonen voor uw e-mailberichten, het werken met regels en een verdere verdieping in de vele mogelijkheden van het programma.

Tijdens deze cursus wordt niet ingegaan op het maken van formulieren in Outlook. Wanneer dit interessant voor u is, verwijzen wij u naar onze cursus Formulieren maken in Outlook.

Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

Iedereen die al met Outlook werkt en meer van dit programma wil weten.

Voorkennis

Van de cursist wordt enige kennis van het programma Outlook verwacht.

Duur

De cursusduur bedraagt een dag (twee dagdelen van drie uur).

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze cursus Outlook ontvangen alle deelnemers een certificaat.

In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op de vele mogelijkheden die Outlook biedt op het gebied van het verzenden en ontvangen van berichten (o.a. het maken van en werken met sjablonen, regels, etc.), de agenda, taken en contactpersonen. Voor een uitgebreide inhoudsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.