Outlook – E-mail beheren


Microsoft Outlook is een programma waarmee u een volledige werkdag kunt coördineren. U kunt niet alleen communiceren via e-mail, maar u kunt ook afspraken en evenementen bijhouden in uw elektronische agenda, een takenlijst maken en tal van andere mogelijkheden. Deze en vele andere zaken komen in onze cursussen Outlook uitgebreid aan de orde.

Het versturen van een e-mailbericht is voor de meeste gebruikers van Outlook geen probleem meer. Het grote aantal e-mailberichten dat wordt ontvangen, is echter wel een probleem.

De komst van e-mail heeft immers geleid tot een toename in communicatie, waardoor gebruikers door de vele e-mailberichten het overzicht kwijtraken. De gemiddelde Outlook-gebruiker besteedt veel tijd aan overbodig e-mailgebruik. Een van de oorzaken hiervan is bijvoorbeeld het feit dat e-mailpakketten een signaal afgeven bij een nieuw bericht.

In de korte cursus Outlook – E-mail beheren van slechts een dagdeel wordt daarom ingegaan op de technieken om e-mail in Outlook te beheren. Na afloop van deze cursus gaat u op een andere manier met uw e-mail om en hoeft u minder tijd te besteden aan de beheertaken.

het cursusboek is bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor alle gebruikers van Outlook.

Voorkennis

Wij verwachten dat de deelnemers aan deze cursus geen problemen hebben met het maken en versturen van berichten.

Duur

De cursusduur bedraagt een dagdeel van drie uur.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus Outlook ontvangen na afloop een certificaat.

U leert in deze cursus Outlook het zoeken, groeperen, markeren (vlaggen) en filteren naar en van berichten, het maken van mappen en zoekmappen en het gebruik van categorieën. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op ongewenste e-mail en op het gebruik van regels, waarmee u een hoop beheertaken kunt automatiseren. Naast deze praktische zaken krijgt u diverse ‘tips and tricks’ om op een goede manier met de ontvangen berichten om te gaan.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.