Outlook - E-mail beheren

Microsoft Outlook is een programma waarmee u een volledige werkdag kunt coördineren. U kunt niet alleen communiceren via e-mail, maar u kunt ook afspraken en evenementen bijhouden in uw elektronische agenda, een takenlijst maken en tal van andere mogelijkheden. Deze en vele andere zaken komen in onze cursussen Outlook uitgebreid aan de orde.

Het versturen van een e-mailbericht is voor de meeste gebruikers van Outlook geen probleem meer. Het grote aantal e-mailberichten dat wordt ontvangen, is echter wel een probleem.

De komst van e-mail heeft immers geleid tot een toename in communicatie, waardoor gebruikers door de vele e-mailberichten het overzicht kwijtraken. De gemiddelde Outlook-gebruiker besteedt veel tijd aan overbodig e-mailgebruik. Een van de oorzaken hiervan is bijvoorbeeld het feit dat e-mailpakketten een signaal afgeven bij een nieuw bericht.

In deze korte Outlook-cursus van slechts een dagdeel wordt daarom ingegaan op de technieken om e-mail in Outlook te beheren. Na afloop van deze cursus gaat u op een andere manier met uw e-mail om en hoeft u minder tijd te besteden aan de beheertaken.

Doelgroep
Alle gebruikers van Outlook.

Voorkennis
Wij verwachten dat de deelnemers aan deze cursus geen problemen hebben met het maken en versturen van berichten.

Duur
Eén dagdeel van drie uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze cursus Outlook ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Cursusboek. 

Outlook Training