Outlook 2016 (via e-learning)

Microsoft Outlook is een programma waarmee u een volledige werkdag kunt coördineren. U kunt niet alleen communiceren via e-mail, maar u kunt ook afspraken en evenementen bijhouden in uw elektronische agenda, een takenlijst maken en tal van andere mogelijkheden. Deze en vele andere zaken komen in onze cursussen Outlook uitgebreid aan de orde.

In deze e-learning cursus Outlook 2016 leert u alle technieken die u nodig heeft om goed met Outlook te kunnen werken. U leert onder andere op de juiste manier omgaan met uw e-mail, afpraken met anderen maken met behulp van uw agenda en taken maken en opvolgen. Daarnaast leert u onder andere hoe u regels en formulieren in Outlook kunt maken. 

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten:

  • u dient te beschikken over Internet Explorer;
  • lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk;
  • de Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.


Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met Outlook werkt of wil gaan werken.

Voorkennis
Enige pc-vaardigheden zijn aan te bevelen.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
U ontvangt na afloop van de training een digitaal certificaat.

 

Outlook e-learning