OpenOffice - Writer

OpenOffice is (en blijft) een gratis te gebruiken kantoorpakket, beschikbaar voor onder andere MS Windows, Linux, Solaris, en MacOS X. Qua functieomvang en bediening is OpenOffice vergelijkbaar met commerciële kantoorpakketten, zoals MS Office.

OpenOffice Writer is een onderdeel van het pakket OpenOffice. Writer is een tekstverwerkingsprogramma dat sterk lijkt op MS Word en ongeveer dezelfde functies bezit. Tijdens deze training van één dag maakt u kennis met de belangrijkste onderdelen van Writer. De cursus is erg praktijkgericht en bevat veel handige tips. Na deze training kunt u goed met Writer werken.

De cursus OpenOffice Writer wordt als maatwerktraining bij u op locatie georganiseerd en kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. Wanneer u specifieke wensen met betrekking tot de inhoud van de training heeft, passen wij deze hier graag op aan.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met OpenOffice Writer werkt of gaat werken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis van OpenOffice.org vereist. Wel verwachten wij dat de cursist de basisvaardigheden van computergebruik beheerst.

Duur
De duur van deze training Writer is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Ons cursusmateriaal is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.

 

OpenOffice Writer Training