OpenOffice - Impress

OpenOffice is (en blijft) een gratis te gebruiken kantoorpakket, beschikbaar voor onder andere MS Windows, Linux, Solaris, en MacOS X. Qua functieomvang en bediening is OpenOffice vergelijkbaar met commerciële kantoorpakketten, zoals MS Office.

OpenOffice Impress is een onderdeel van het pakket OpenOffice. Impress is een presentatieprogramma dat sterk lijkt op PowerPoint en ongeveer dezelfde functies bezit. Tijdens deze training van één dag maakt u kennis met de belangrijkste onderdelen van Impress. De cursus is erg praktijkgericht en bevat veel handige tips. Na de training kunt u goed met Impress werken.

Deze cursus wordt gegeven als een maatwerktraining bij u op locatie. De cursus kan op ieder gewenst niveau worden gegeven. De inhoud van de training passen wij graag aan uw wensen aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met OpenOffice Impress werkt of gaat werken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis van OpenOffice vereist. Wel verwachten wij dat de cursist de basisvaardigheden van computergebruik beheerst.

Duur
De duur van deze training Impress is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus Impress een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Ons cursusmateriaal is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.

 

OpenOffice Impress training