OneNote 2016

Met Microsoft OneNote 2016 kunt u uw ideeën, aantekeningen, notities, koppelingen, afbeelding, geluidsopnamen en projecten eenvoudig en gestructureerd vastleggen, beheren en delen met projectteamleden of andere collega's. Met uw online notitieblokken in OneNote heeft u ze altijd centraal staan en overal beschikbaar.

In de cursus OneNote 2016 leert u hoe u een Microsoft OneNote-omgeving samen met collega's (projectteamleden) kunt gebruiken. De inhoud van de training kan in zijn geheel aan uw wensen worden aangepast. Op deze manier heeft u een optimaal rendement van de cursus.

Wij bereiden uw cursus OneNote 2016 grondig voor. Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we uw doelen in kaart en adviseren wij u over de beste oplossing voor uw situatie. Samen met u stellen we concrete leerdoelen vast. Uw docent ontwikkelt uw Microsoft OneNote 2016 cursusprogramma op basis van het niveau van de cursisten, de leerdoelen en de bestanden die u heeft aangeleverd. De sfeer op de cursusdag is ontspannen, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding.

Doelgroep
De cursus OneNote 2016 is bestemd voor iedereen die al met OneNote werkt of gaat werken.

Voorkennis
Gedegen praktijkervaring met Windows en Microsoft Office (bijvoorbeeld Excel, Outlook, PowerPoint, Word) zijn vereist.

Duur
De duur van de cursus OneNote 2016 is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt tien personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.