MS Publisher - Snel aan de slag

Met Microsoft Publisher maakt u eenvoudig nieuwsbrieven, folders, websites, mailings en andere soorten publicaties. Het ontwerpprogramma bevat veel ingebouwde sjablonen die u kunt gebruiken als uitgangspunt voor uw ontwerp. In deze voorbeeldsjablonen staan plaatsvervangers voor tekst en afbeeldingen. Deze kunt u snel en makkelijk door eigen inhoud vervangen. Het is tevens mogelijk om met een ’leeg blad’ te beginnen en een eigen stijl samen te stellen. In de verschillende cursussen gaan wij hierop uitgebreid in.

Met Microsoft Publisher maakt u nieuwsbrieven, folders, websites, mailings en andere soorten publicaties. In deze korte en praktische cursus leert u hoe u met behulp van de vele sjablonen een publicatie maakt en kunt bewerken. Daarnaast leert u in deze training Publisher hoe u een zonder gebruik te maken van de vele sjablonen een publicatie kunt maken.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor iedereen die met MS Publisher wil gaan werken.

Voorkennis
De cursus is bestemd voor mensen die vlot met de PC overweg kunnen en ervaring hebben met de standaardtechnieken van Windows en Word. Ervaring met Publisher is niet vereist.

Duur
De duur van deze cursus is een dagdeel van ongeveer drie uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de cursus MS Publisher ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusboek (dit boek is na afloop van de training geschikt als naslagwerk). 

Publisher Training