MS Project - Snel aan de slag

MS Project is veruit het meest gebruikte pakket voor de planning van kleine en grote projecten. Het programma wordt ingezet in zeer uiteenlopende branches en organisaties.

Wij verzorgen cursussen MS Project in elke versie van deze software, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie. U kunt de trainingen bij u op locatie of op een van onze vestigingen volgen.

Deze korte cursus MS Project van slechts één dag is speciaal ontwikkeld voor personen die snel aan de slag willen met MS Project. In twee dagdelen wordt ingegaan op de verschillende aspecten van dit planningsprogramma. In deze training leert u op een vlotte manier hoe u een project moet opzetten, resources aan de verschillende taken moet toewijzen en de voortgang van het project moet bewaken. Ook leert u hoe u meerdere projecten aan elkaar kunt koppelen.

Deze training wordt als maatwerktraining bij u op locatie gegeven. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de inhoud van de training, passen wij de cursus hier graag op aan.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor projectmanagers en projectmedewerkers, kortom iedereen die in het dagelijks werk te maken heeft met planningen. Dit kunnen zowel beginnende planners als mensen met meer planningservaring zijn.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
Twee dagdelen van drie uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers van deze cursus MS Project ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusboek (dit boek is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk). 

MS Project Training