MS Project Basiscursus

MS Project is veruit het meest gebruikte pakket voor de planning van kleine en grote projecten. Het wordt ingezet in zeer uiteenlopende branches en organisaties.

Wij verzorgen cursussen MS Project in elke versie van deze software, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie. U kunt de trainingen bij u op locatie of op een van onze vestigingen volgen.

Plannen en projectmatig werken zijn niet meer weg te denken uit de huidige praktijk. Om te voorkomen dat deadlines niet worden gehaald en het budget overschreden wordt, kunt u MS Project gebruiken om grip te houden op uw projectplanning. Hiertoe is MS Project een uitstekende tool.

Deze korte cursus MS Project van slechts een dag is speciaal ontwikkeld voor personen die snel aan de slag willen met MS Project. In de cursus wordt ingegaan op de verschillende aspecten van dit veel gebruikte planningsprogramma. U leert hoe u een project moet opzetten, hoe u resources (mensen, materialen, kosten) aan de verschillende taken kunt toewijzen en hoe u de voortgang van het project kunt bewaken. Zo leert u een filter op het project te plaatsen, rapportages over het project te maken, mijlpalen en deadlines in te stellen, en verschillende weergaven en tabellen te bekijken en aan te passen. Tevens leert u hoe u meerdere projecten aan elkaar kunt koppelen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met MS Project gaat werken.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen. Wel verwachten wij van de deelnemers dat zij computervaardig zijn.

Duur
De duur van deze intensieve cursus is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

MS Project Training cursus