MicroStation voor (Auto)CAD-kenners

MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes in Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht, of in company bij u op het bedrijf.

Deze praktische overstapcursus is bestemd voor (Auto)CAD-gebruikers die snel en effectief willen gaan werken in een MicroStation-omgeving. U kunt de migratietraining op de volgende manieren volgen:

  • als een klassikale training op een van onze locaties. De duur van deze cursus is twee dagen;
  • als open inschrijving op onze vestiging in Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam of Utrecht. U kunt beginnen wanneer het u uitkomt. De duur van deze cursus is twee dagen;
  • als maatwerktraining bij u op locatie. Onze professionele docenten komen naar u toe om de cursus te verzorgen. Deze privécursus kan worden gegeven in één (lange) dag.

Doelgroep
De migratiecursus is bestemd voor (Auto)CAD-gebruikers die overstappen naar MicroStation.

Voorkennis
Ervaring met andere CAD-programma's, zoals AutoCAD of Arkey, is vereist. Wanneer u geen ervaring heeft met andere CAD-programma's adviseren wij de driedaagse Basiscursus Microstation te volgen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes delenemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. 

MicroStation Bentley