MicroStation V8i Updatecursus

MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes in Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht, of in company bij u op het bedrijf.

Deze praktische MicroStation V8 Updatecursus is voor de meer ervaren MicroStation-gebruiker, die de nieuwste functionaliteiten van MicroStation V8 wil leren kennen. Deze training is een must voor iedereen die naar deze versie overstapt. In deze cursus krijgt u - naast kennis van de nieuwe functionaliteiten - een groot aantal 'tips & tricks'.

De training wordt gegeven in kleine groepen zodat er voldoende ruimte is voor de beantwoording van uw eigen vragen. Wanneer u met meerdere personen tegelijk de training wilt volgen, is het ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren. 

Doelgroep
Deze updatecursus is bestemd voor iedereen die met een oudere versie van MicroStation werkt en wil overstappen naar een van de MicroStation V8-versies.

Voorkennis
Kennis van een oudere versie van MicroStation is vereist.

Duur
De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze overstapcursus ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. 

Bentley MicroStation