MicroStation V8i Rendering


MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

Renderen met MicroStation is uitermate interessant voor architecten, engineurs, en CAD-operators die betrokken zijn bij het maken van 3D-ontwerpen. In de cursus MicroStation V8i Rendering leert u daarvan de basisbeginselen. Na twee dagen heeft u een goed begin.

U leert effectief environment maps, sky cilinders en procedure texturen te gebruiken. Met het toepassen van fotorealistische materialen zoals water, glas, bomen, gras, en steen kunt u effecten creëren zoals u ze buiten ziet. Met lichttechnieken kunt u een setting binnenshuis of buitenshuis nabootsen tijdens de dag, nacht, zonsopgang of zonsondergang.

Ook kunt u uw eigen materialen gebruiken of geavanceerde belichtingstechnieken, zoals raytracing en particle tracing, leren.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Deze cursus kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Onze ervaren docent komt dan naar u toe.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met MicroStation wil leren renderen.

Voorkennis

Van de deelnemers wordt een redelijke basiskennis van MicroStation verwacht.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

De onderwerpen die onder andere behandeld worden in deze cursus, zijn:

  • camera’s;
  • materialen;
  • belichting;
  • omgeving instellen;
  • rendering.
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.