MicroStation MDL-programmeren

MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes in Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht, of in company bij u op het bedrijf.

In de cursus MicroStation MDL-programeren leert u de basisprincipes van het MDL-programmeren in een Bentley-omgeving. De MicroStation Definition Language (MDL) is een gestructureerde programmeertaal voor het bouwen van toepassingen binnen de MicroStation-omgeving. De MDL gebruikt hiervoor zijn eigen run-time bibliotheken, compiler en omgevingsvariabelen. 

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Het is ook mogelijk om deze cursus bij u op het bedrijf te organiseren. Onze ervaren docent komt dan naar u toe.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die wie leren programmeren met MicroStation MDL.

Voorkennis
Voor deze cursus is kennis van MicroStation vereist.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. 

Bentley MicroStation