MicroStation Gevorderd

MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes in Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht, of in company bij u op het bedrijf.

Deze cursus MicroStation Gevorderd richt zich op de dieper liggende technieken en de uitgebreide commando's van MicroStation: technieken om het werkproces te versnellen, het tekenwerk en printwerk deels te automatiseren en externe tekeningen te bewerken. Regelmatig wordt in deze cursus voor gevorderden teruggegrepen naar commando's uit de Basiscursus MicroStation. Goede basiskennis is voor deelname aan de gevorderde training dan ook gewenst.

Tijdens de cursus heeft iedere deelnemer de beschikking over een werkstation. Al vanaf het eerste ogenblik kan hij of zij aan de slag. De MicroStation-commando's kunt u direct in de praktijk brengen.

Doelgroep
De gevorderde training MicroStation is bestemd voor iedereen die meer kennis wil verkrijgen van het tekenprogramma.

Voorkennis
Van de deelnemers wordt een redelijke basiskennis van MicroStation verwacht.

Duur
De duur van deze gevorderde cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze vervolgcursus MicroStation een Bentley Institute-certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Bentley MicroStation