MicroStation Basiscursus

MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimtes in Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht, of in company bij u op het bedrijf.

Na AutoCAD is MicroStation het meest gebruikte tekenprogramma. In Nederland wordt MicroStation veel gebruikt bij gemeenten en nutsbedrijven, hetgeen de oorsprong vindt in de beheerpakketten die traditioneel vooral met MicroStation zijn opgezet.

In deze MicroStation Basiscursus leert u zelfstandig 2D-tekeningen op te zetten en te bewerken in de structuur van een werkomgeving. Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's van MicroStation, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. U leert in deze cursus ondermeer tekenen, arceren, bematen en printen.

Wanneer u al ervaring heeft met het werken met CAD-programma's (bijvoorbeeld AutoCAD), dan adviseren wij de cursus MicroStation voor AutoCAD-kenners.

Het is mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Doelgroep
Deze basiscursus is bestemd voor iedereen die met MicroStation wil gaan tekenen.

Voorkennis
Er wordt van de cursist verwacht dat hij kan werken met Windows.

Duur
De cursusduur van de basiscursus MicroStation is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Na afloop van deze training MicroStation ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Bentley Institute MicroStation