Microsoft M10961 Automating Administration with Windows PowerShell (Virtual Classroom)

Onze Virtual Classroom is een unieke methode, waarmee u voor minder geld op een flexibele manier kunt leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent.

In deze blended virtual classroom training leert u hoe u Windows Powershell 3.0 kunt gebruiken, om op afstand het beheer van een enkele of meerdere Windows-gebaseerde servers te doen. Wij zullen ons richten op het beheer van Windows Server, het gemeenschappelijke platform voor alle producten die u kunt beheren met PowerShell, zoals Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, System Center, Citrix en zelfs niet-Microsoft-producten zoals VMware.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben met het beheer en de ondersteuning van Windows-servers, applicatie servers en diensten zoals Exchange, SharePoint en SQL.

Vereiste voorkennis
Het hebben van een certificering in een van deze producten is niet vereist. U moet echter wel ervaring hebben met de producten die u wilt gaan beheren met PowerShell en Windows server.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vijf avondsessies (20:00 – 22:00 uur) in een virtueel klaslokaal;
  • de sessies worden uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;
  • het officiële cursusmateriaal (het materiaal wordt opgestuurd voor aanvang van de training);
  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • kennisassessment en oefenexamen;
  • studiebegeleiding door uw docent;
  • deelnamecertificaat.

 


Cursusduur
De training bestaat uit vijf avondsessies in een virtueel klaslokaal, verspreid over zes weken.

Leervorm
Een sessie in een virtueel klaslokaal kunt u volgen op een door u zelf gekozen locatie. Hier dient u wel over internettoegang te beschikken. Deze trainingsvorm is met name geschikt wanneer u graag ‘s avonds (vanuit huis achter uw eigen computer) wilt leren. De sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur en zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. Een keer per week neemt u deel aan de sessie in een virtueel klaslokaal. Dit is een live sessie, geleid door onze docent waaraan u samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maakt u het huiswerk en de oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt meestal acht weken per examen. Alle cursisten die een klassikale training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein. Hierin vindt u veel extra functionaliteit, zoals een oefenexamen, de e-coach, contact met uw docent, forum met medecursisten, enz.

Taal
Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Wanneer er deelnemers van meerdere nationaliteiten zijn, wordt deze training in het Engels verzorgd.