Microsoft 70-765 | M20765 Provisioning SQL Databases (Virtual Classroom)

Onze Virtual Classroom is een unieke methode, waarmee u voor minder geld op een flexibele manier kunt leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent.

In de training Provisioning SQL Databases leert u door middel van theorie en hands-on oefeningen de kennis en kunde om de Microsoft SQL Server 2016 database in te richten. De training leert u dit te doen op zowel de on-premise- als de Azureversie. Naast het installeren van een nieuwe server leert u hoe u een migratie doet vanuit een reeds geïnstalleerde versie.

Doelgroep
De primaire doelgroep voor deze training bestaat uit cursisten die meer willen leren over het onderhouden van SQL Server-databases. Deze groep is verantwoordelijk voor het databasebeheer en -onderhoud , of werkt in een omgeving waar databases een belangrijke rol spelen.

Vereiste voorkennis
Voor deze training dient u te beschikken over basiskennis van Microsoft Windows OS, werkervaring met TransactSQL en kennis van relationele databases.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 70-765.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van de volgende certificeringstrajecten: MCP en MCSA.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vijf avondsessies (20:00 – 22:00 uur) in een virtueel klaslokaal;
  • de sessies worden uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;
  • het officiële cursusmateriaal (het materiaal wordt opgestuurd voor aanvang van de training);
  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • kennisassessment en oefenexamen;
  • studiebegeleiding door uw docent;
  • deelnamecertificaat.


Cursusduur
De training bestaat uit vijf avondsessies in een virtueel klaslokaal, verspreid over zes weken.

Leervorm
Een sessie in een virtueel klaslokaal kunt u volgen op een door u zelf gekozen locatie. Hier dient u wel over internettoegang te beschikken. Deze trainingsvorm is met name geschikt wanneer u graag ‘s avonds (vanuit huis achter uw eigen computer) wilt leren. De sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur en zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. Een keer per week neemt u deel aan de sessie in een virtueel klaslokaal. Dit is een live sessie, geleid door onze docent waaraan u samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maakt u het huiswerk en de oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt meestal acht weken per examen. Alle cursisten die een klassikale training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein. Hierin vindt u veel extra functionaliteit, zoals een oefenexamen, de e-coach, contact met uw docent, forum met medecursisten, enz. 

Taal
Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Wanneer er deelnemers van meerdere nationaliteiten zijn, wordt deze training in het Engels verzorgd.