Microsoft 70-688 | M20688 Managing and Maintaining Windows 8 (Virtual Classroom)

Onze Virtual Classroom is een unieke methode, waarmee u voor minder geld op een flexibele manier kunt leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent.

Deze training is een van de twee onderdelen uit de MCSA Windows 8 certificering. Deze combinatie van e-learning en video-instructie is de beste in de markt en een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Daarom durven wij een slagingsgarantie af te geven! 

Doelgroep
Dit is de IT-training die u als IT professionals gevolgd ‘moet’ hebben wanneer u uw technische kennis en ervaring wilt uitbreiden naar Windows 8, omdat in uw omgeving Microsoft Windows 8 wordt gebruikt als een desktop-besturingssysteem.

Vereiste voorkennis
Deelnemers moeten ten minste een jaar ervaring op IT-gebied hebben, evenals ervaring met het implementeren en beheren van een Windows client-besturingssysteem in een netwerkomgeving, gecombineerd met (algemene) kennis van netwerken, TCP/IP, Active Directory en beveiliging.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 70-688. De examenkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het navolgende certificeringstraject: MCSA Windows 8.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vijf avondsessies (20:00 – 22:00 uur) in een virtueel klaslokaal;
  • de sessies worden uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;
  • het officiële cursusmateriaal (het materiaal wordt opgestuurd voor aanvang van de training);
  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • kennisassessment en oefenexamen;
  • studiebegeleiding door uw docent;
  • deelnamecertificaat.

Cursusduur
De training bestaat uit vijf avondsessies in een virtueel klaslokaal, verspreid over zes weken.

Leervorm
Een sessie in een virtueel klaslokaal kunt u volgen op een door u zelf gekozen locatie. Hier dient u wel over internettoegang te beschikken. Deze trainingsvorm is met name geschikt wanneer u graag ‘s avonds (vanuit huis achter uw eigen computer) wilt leren. De sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur en zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. Een keer per week neemt u deel aan de sessie in een virtueel klaslokaal. Dit is een live sessie, geleid door onze docent waaraan u samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maakt u het huiswerk en de oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt meestal acht weken per examen. Alle cursisten die een klassikale training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein. Hierin vindt u veel extra functionaliteit, zoals een oefenexamen, de e-coach, contact met uw docent, forum met medecursisten, enz.

Taal
Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Wanneer er deelnemers van meerdere nationaliteiten zijn, wordt deze training in het Engels verzorgd.