Microsoft 70-646 | M6433 Windows Server 2008, Server Administrator (Virtual Classroom)

Onze Virtual Classroom is een unieke methode, waarmee u voor minder geld op een flexibele manier kunt leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent.

Training 70-646 maakt samen met 70-640 en 70-642 onderdeel uit van de belangrijke MCSA Windows Server 2008 certificering. Tijdens deze cursus leert u hoe u een Windows Server 2008 implementeert, hoe u een Windows 2008 Security moet plannen en implementeren, hoe u een onderhoudsschema van een server moet plannen, hoe u applicatie/versiebeheer in Windows Server 2008 moet beheren en hoe u de diverse hardware-, software- en netwerkproblemen kunt oplossen. 

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor serverbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het dag-tot-dagbeheer van de Windows Server 2008 infrastructuur waarbij zij gebruik maken van scripts en batch-bestanden. De meeste serverbeheertaken worden op afstand uitgevoerd met behulp van Remote Desktop Server of met behulp van andere, op hun lokale werkstation geïnstalleerde, beheertools.

Vereiste voorkennis
Voor deze cursus dient u ten minste een jaar ervaring te hebben in het uitvoering van de server- en clientplanning. Daarnaast dient u ten minste een jaar ervaring te hebben in het uitvoeren van het dagelijks Network Infrastructure en Active Directory beheer.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 70-646.

Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: MCSA Windows Server 2008.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vijf avondsessies (20:00 – 22:00 uur) in een virtueel klaslokaal;
  • de sessies worden uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;
  • het officiële cursusmateriaal (het materiaal wordt opgestuurd voor aanvang van de training);
  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • kennisassessment en oefenexamen;
  • studiebegeleiding door uw docent;
  • deelnamecertificaat.


Cursusduur
De training bestaat uit vijf avondsessies in een virtueel klaslokaal, verspreid over zes weken.

Leervorm
Een sessie in een virtueel klaslokaal kunt u volgen op een door u zelf gekozen locatie. Hier dient u wel over internettoegang te beschikken. Deze trainingsvorm is met name geschikt wanneer u graag ‘s avonds (vanuit huis achter uw eigen computer) wilt leren. De sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur en zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. Een keer per week neemt u deel aan de sessie in een virtueel klaslokaal. Dit is een live sessie, geleid door onze docent waaraan u samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maakt u het huiswerk en de oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt meestal acht weken per examen. Alle cursisten die een klassikale training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein. Hierin vindt u veel extra functionaliteit, zoals een oefenexamen, de e-coach, contact met uw docent, forum met medecursisten, enz. 

Taal
Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Wanneer er deelnemers van meerdere nationaliteiten zijn, wordt deze training in het Engels verzorgd.