Microsoft 70-486 | M20486 Developing ASP.NET MVC Web Applications (Virtual Classroom)

Onze Virtual Classroom is een unieke methode, waarmee u voor minder geld op een flexibele manier kunt leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent.

In de training Microsoft 70-486 | M20486 Developing ASP.NET MVC Web Applications leert u geavanceerde ASP.NET MVC applicaties te ontwikkelen met gebruik van .NET Framework 4.5 tools en technologieën. De focus ligt op codeeractiviteiten die de prestaties en schaalbaarheid van de website-applicatie verhogen. ASP.NET MVC zal worden geïntroduceerd en vergeleken met Web Forms, zodat cursisten weten wanneer welke applicatie gebruikt moet/kan worden. Cursisten worden bij deze training tevens voorbereid op het examen 70-486.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor professionele webontwikkelaars die Microsoft Visual Studio gebruiken in een op een individu of op een team gerichte, kleine tot grote ontwikkelingsomgeving. Kandidaten voor deze training zijn geïnteresseerd in het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties en willen de weergegeven HTML uitvoerig beheren. Zij willen websites creëren die gebruikersinterface, datatoegang en applicatielogica scheiden.

Vereiste voorkennis 
Voor deze training dient u te bezitten over minimaal twee tot drie jaar ervaring in het ontwikkelen van web-based applicaties met behulp van Microsoft Visual Studio en Microsoft ASP.NET. Daarnaast is vaardigheid in het gebruik van het .NET Framework, en enige vertrouwdheid met de C# taal vereist voor het volgen van deze cursus.

Examen
Deze training is ter voorbereiding op het volgende examen: 70-486.


Certificering
Deze training maakt onderdeel uit van het volgende certificeringstraject: MCSD Web Applications.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vijf avondsessies (20:00 – 22:00 uur) in een virtueel klaslokaal;
  • de sessies worden uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;
  • het officiële cursusmateriaal (het materiaal wordt opgestuurd voor aanvang van de training);
  • toegang tot een eigen digitaal leerplein;
  • kennisassessment en oefenexamen;
  • studiebegeleiding door uw docent;
  • deelnamecertificaat.


Cursusduur
De training bestaat uit vijf avondsessies in een virtueel klaslokaal, verspreid over zes weken.

Leervorm
Een sessie in een virtueel klaslokaal kunt u volgen op een door u zelf gekozen locatie. Hier dient u wel over internettoegang te beschikken. Deze trainingsvorm is met name geschikt wanneer u graag ‘s avonds (vanuit huis achter uw eigen computer) wilt leren. De sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur en zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. Een keer per week neemt u deel aan de sessie in een virtueel klaslokaal. Dit is een live sessie, geleid door onze docent waaraan u samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maakt u het huiswerk en de oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt meestal acht weken per examen. Alle cursisten die een klassikale training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein. Hierin vindt u veel extra functionaliteit, zoals een oefenexamen, de e-coach, contact met uw docent, forum met medecursisten, enz. 

Taal
Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Wanneer er deelnemers van meerdere nationaliteiten zijn, wordt deze training in het Engels verzorgd.