Laravel Framework Programmeren

Laravel is een webapplicatieframework met een expressieve, elegante syntaxis. Laravel is toegankelijk en toch krachtig, en biedt hulpmiddelen die nodig zijn voor grote, robuuste toepassingen.

Tijdens de cursus Laravel Framework Programmeren leert u moderne PHP-applicaties bouwen met het state of the art Laravel framework. Laravel heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de meest populaire PHP frameworks. Dit is te danken aan het gebruiksgemak, de expressieve syntax, het dependency injection mechanisme en de rechtstreeks inzetbare componenten.

In de cursus leert u Laravel installeren en een omgeving te prepareren voor applicatie-ontwikkeling. Aan de orde komen routing architecture vam Laravel, het opvangen van requests en het genereren van responses. Ook Laravels Model View Controller architecture en Forms en validatie worden daarbij besproken. Vervolgens wordt aandacht besteed aan database access in Laravel en Object Relational Mapping met Laravels ORM Eloquent. Ten slotte komen gevanceerde onderwerpen, zoals authenticatie en security, aan bod. Aan het eind van de cursus heeft u verschillende case studies met Laravel doorlopen en kunt u robuuste websites met Laravel maken.

De theorie wordt behandeld aan de hand van presentatieslides. De concepten worden toegelicht met demo's. De theorie wordt afgewisseld met oefeningen.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor PHP developers, die robuuste en onderhoudbare webapplicaties willen ontwikkelen met het Laravel PHP framework.

Voorkennis
Ervaring met PHP programmeren en web development met PHP is vereist om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Duur
De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
De deelnemers krijgen na het goed doorlopen van de cursus een officieel certificaat Laravel Framework Programming.

Inclusief
Lunch en alle cursusmaterialen.