ITIL v3 Foundation (via e-learning)

ITIL® Foundation is het belangrijkste certificaat voor IT-professionals en medewerkers die meer van IT Service Management willen weten. Organisaties die volgens ITIL werken gebruiken het complete ITIL-examenprogramma om personeel rol gebaseerd op te leiden. Hun ITIL-competenties laten hen beter presteren en samenwerken. ITIL Foundation maakt onderdeel uit van het Certified Integrator programma.

Deze e-learningleervorm voor ITIL v3 Foundation betreft zelfstudie waarbij u zelf kunt bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen dat gedeelte willen leren dat zij nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline.

Deze training bevat een hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg.

Alle IT e-learning wordt gevolgd vanuit het digitale leerplein. Hierin is veel extra functionaliteit, zoals virtual labomgeving, kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz. Kortom: veel begeleiding om van uw IT e-learning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug.

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • het officiële e-learning cursusmateriaal;
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels), uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
  • toegang tot het digitale leerplein;
  • toegang tot de eigen virtuele labomgeving (waarmee buiten de training kan worden geoefend);
  • docentenbegeleiding via chat/email;
  • kennis-assessment en oefenexamen; 
  • studiebegeleiding door uw e-coach;
  • slagingsgarantie (geld terug wanneer u niet slaagt voor het officiële examen).

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor professionals die bijdragen aan het beheer, de organisatie en de optimalisatie van de activiteiten van de processen in een IT serviceorganisatie. Denk daarbij aan operationele medewerkers, teamleiders, supervisors en managers die hun IT Service Management vaardigheden naar de nieuwste inzichten willen ontwikkelen.

Voorkennis
Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Een HBO werk- en denkniveau is wenselijk, gecombineerd met enige basiskennis van automatisering.

Duur
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u de cursusduur zelf.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat. Tijdens deze training wordt u opgeleid voor het ITIL versie 3 Foundation examen.

Exclusief
BTW en examenkosten.