IPMA D

Wilt u als projectmanager doorgroeien in uw vakgebied en aantonen dat u uw projecten in goede banen weet te leiden? Laat u dan certificeren door IPMA, een uitstekend bewijs van professioneel projectmanagement. Binnen IPMA kunt u zich op verschillende niveaus laten certificeren. Projectmanagers verschillen tenslotte in ervaring en niveau. Dit geldt ook voor de complexiteit van de projecten waaraan u leiding geeft. Een IPMA-certificaat maakt uw niveau zichtbaar en biedt duidelijkheid over de kennis en vaardigheden die u als projectmanager in huis hebt.

IPMA D is bedoeld voor beginnende projectmanagers en projectmedewerkers, die op zoek zijn naar een theoretische onderbouwing bij hun dagelijkse praktijk. Zoekt u een mooi opstapje naar uw projectmanagementloopbaan of juist een verdieping op uw werkzaamheden in het ondersteunen van project, dan is een IPMA D-training uitstekend geschikt voor u.

Voor IPMA bent u bij u aan het juiste adres. Wij werken met de beste IPMA-trainers in de markt; zij zijn schrijvers van bestsellers op het gebied van projectmanagement, kennen de praktijk en zijn in staat om de training boeiend te brengen. 

De leerdoelen zijn als volgt:

  • verkrijgen van handvatten voor beter projectmanagement in de praktijk;
  • uitwisselen van ervaringen op eigen projectmanagementpraktijk met ervaren vakgenoten;
  • het eigen maken van praktische en beproefde handvatten, technieken en modellen om projecten professioneler te managen en te beheersen;
  • voorbereiden op D-certificering.

Het IPMA-D examen is een theorie-examen en kan door u geboekt worden bij het exameninstituut: IPMA Certificeren. Kandidaten moeten beschikken over kennis van alle projectmanagementelementen en -aspecten. Er zijn geen toelatingseisen voor deelname aan dit theorie-examen, al is het een voordeel als u reeds enige projectmanagementervaring heeft.   

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor beginnende projectmanagers en projectmedewerkers met behoefte aan een theoretische onderbouwing.

Duur
De duur van deze cursus is vier dagen.

Certificaat
Het IPMA-D examen is een theorie-examen en kan door u geboekt worden bij het exameninstituut. Na het behalen van het theorie-examen krijgt u het deelcertificaat IPMA Level D-theorie.

Inclusief
Lesmateriaal en lunch.

Exclusief
BTW en examenkosten (€ 605,-).

 

IPMA Training