Inventor - Workshop Parametrisch ontwerpen

Autodesk Inventor is 3D-ontwerpsoftware. Inventor beschikt over veel verschillende functies, waarmee u een volledige productlijn driedimensionaal kunt ontwerpen. Vanuit het 3D-model worden dan productieklare tekeningen gemaakt. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen volgen in onze cursusruimtes door heel Nederland, of als maatwerkcursus bij u op het bedrijf.

Deze workshop Parametrisch ontwerpen is bedoeld om deelnemers te leren werken met parametrisch gestuurde modellen en samenstellingen. Combineer krachtige Excel-functies met Inventor-tabellen en intelligente parts voor dynamische ontwerpen. Deze expert-training is afgestemd op ontwerpers die gemakkelijker en met meer controle modellen willen editeren. Technieken worden geïllustreerd met talloze real-life voorbeelden, die direct kunnen worden toegepast op uw eigen situatie.

Na het volgen van deze expert-training bent u in staat om zelf modellen te sturen, van eenvoudige onderdelen tot zeer complexe samenstellingen.

Deze cursus wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor Inventor-gebruikers, die zich bezighouden met het realiseren van stuurbare ontwerpen in Autodesk Inventor.

Voorkennis
Een goede basiskennis van Inventor is vereist.

Duur
De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
De cursisten ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Training Center Inventor