Inventor - Tube and Pipe Design

Autodesk Inventor is 3D-ontwerpsoftware. Inventor beschikt over veel verschillende functies, waarmee u een volledige productlijn driedimensionaal kunt ontwerpen. Vanuit het 3D-model worden dan productieklare tekeningen gemaakt. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen volgen in onze cursusruimtes door heel Nederland, of als maatwerkcursus bij u op het bedrijf.

De cursus Inventor Tube & Piping Design is bedoeld om de cursisten de vaardigheden bij te brengen om leidingwerken star en flexibel te ontwerpen en te documenteren met gebruik van Autodesk Inventor Professional of Autodesk Inventor Routed Systems. Na het succesvol afsluiten van de cursus Inventor Tube & Pipe Design kunt u gebruik maken van de mogelijkheden om met diverse features van Autodesk Inventor zelfstandig tube and pipe ontwerpen te realiseren.

Deze cursus Inventor wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center.

Doelgroep
De Autodesk Inventor Tube & Pipe Design Training is bedoeld voor de engineer/constructeur, die al eerder met Autodesk Inventor heeft kennisgemaakt en zich wil specialiseren in het gebruik van Tube & Pipe design.

Voorkennis
Van de cursisten wordt basiskennis van Inventor verwacht.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de cursus Inventor Tube and Pipe Design ontvangen na afloop een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Inventor Training Center