Inventor Stress en Frame Analyse (FEA)

Autodesk Inventor is 3D-ontwerpsoftware. Inventor beschikt over veel verschillende functies, waarmee u een volledige productlijn driedimensionaal kunt ontwerpen. Vanuit het 3D-model worden dan productieklare tekeningen gemaakt. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen volgen in onze cursusruimtes door heel Nederland, of als maatwerkcursus bij u op het bedrijf.

In FEM-software wordt het ontwerp doorberekend, waardoor men duidelijkheid verschaft over hoe het ontwerp zich gaat gedragen onder belasting. Op deze manier kan een uitspraak worden gedaan over het ontwerp als geheel. Ook wordt duidelijk waar de eventuele problemen in een ontwerp zich bevinden en hoe het ontwerp aangepast kan worden.

Tijdens de training Inventor Stress en Frame Analyse (FEA) leert u door middel van simulatiemogelijkheden goed inzicht te krijgen in het effect van belastingen op het ontwerp. Het doel van deze intensieve cursus is hoe u een analyse juist moet opzetten, zodat u zeker kunt zijn van de resultaten.

De training wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
De training is bedoeld voor de Inventor-gebruiker die door middel van simulatiemogelijkheden goed inzicht wil krijgen in het effect van belastingen op het ontwerp.

Voorkennis
Van de cursist wordt kennis van Inventor en Microsoft Windows verwacht.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Het officiële Autodesk-trainingmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Inventor Training Center