Inventor - Sheet Metal Design (Plaatwerk)

Autodesk Inventor is 3D-ontwerpsoftware. Inventor beschikt over veel verschillende functies, waarmee u een volledige productlijn driedimensionaal kunt ontwerpen. Vanuit het 3D-model worden dan productieklare tekeningen gemaakt. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen volgen in onze cursusruimtes door heel Nederland, of als maatwerkcursus bij u op het bedrijf.

Met deze cursus Inventor Sheet Metal Design (Plaatwerk) vergroot u uw vaardigheden in Autodesk Inventor met het ontwerpen van eenvoudige en complexe plaatwerkonderdelen en -samenstellingen. De cursus heeft een focus op Sheet Metal-concepten en -technieken, en geeft daarbij veel uitleg over geavanceerde technieken voor het realiseren van ingewikkelde plaatwerkonderdelen, -samenstellingen en -tekeningen.

Na afloop van deze cursus kunt u gebruik maken van de mogelijkheden om met Autodesk Inventor plaatmodellen te maken. Van deze modellen kunt u vervolgens plaatuitslagen maken, die u op een tekening kunt plaatsen en printen/plotten.

De training Inventor Sheet Metal wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor gebruikers van Autodesk Inventor, die plaatwerkonderdelen tekenen en gebruiken.

Voorkennis
Er wordt van de cursist kennis van Inventor verwacht.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Na afloop van deze cursus Inventor ontvangen alle deelnemers een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Inventor Training Center