Inventor Gevorderd

Autodesk Inventor is 3D-ontwerpsoftware. Inventor beschikt over veel verschillende functies, waarmee u een volledige productlijn driedimensionaal kunt ontwerpen. Vanuit het 3D-model worden dan productieklare tekeningen gemaakt. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen volgen in onze cursusruimtes door heel Nederland, of als maatwerkcursus bij u op het bedrijf.

De cursus Inventor Gevorderd is bedoeld voor de gebruikers van Autodesk Inventor die gebruik willen maken van de geavanceerde mogelijkheden van dit pakket, die niet aan bod komen in de basistraining. Na deze cursus kunt u nog efficiënter werken met Autodesk Inventor. In deze cursus krijgt u onder begeleiding van onze professionele docenten de kans dieper in te gaan op de mogelijkheden die Autodesk Inventor biedt. U krijgt veel tips & tricks en u leert sneller werken met Autodesk Inventor.

Deze cursus wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die al een basistraining heeft gedaan en enige ervaring in Inventor heeft opgebouwd. De cursist leert gebruik maken van de geavanceerde mogelijkheden van dit pakket, die niet aan bod komen in de basistraining.

Voorkennis
Kennis van Inventor op het niveau van de basiscursus Inventor is vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
De cursus Inventor Gevorderd wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Inventor Training Center