Inventor Dynamische Simulatie

Autodesk Inventor is 3D-ontwerpsoftware. Inventor beschikt over veel verschillende functies, waarmee u een volledige productlijn driedimensionaal kunt ontwerpen. Vanuit het 3D-model worden dan productieklare tekeningen gemaakt. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen volgen in onze cursusruimtes door heel Nederland, of als maatwerkcursus bij u op het bedrijf.

Dynamische simulatie en stress-analyse in Autodesk Inventor Professional software is onderdeel van het Digital Prototyping traject. Het voorspelt nauwkeurig de werking van een ontwerp, voordat dit wordt gemaakt. Productprestaties kunnen worden geoptimaliseerd, gevalideerd en aangepast. Dynamische simulatie en stress analyse is onontbeerlijk bij het maken van beslissingen en het delen met teamleden.

Doel van de training Inventor Dynamische Simulatie: hoe kan ik, vanaf dag één, simulaties gebruiken om tot een goed ontwerp te komen.

Doelgroep 
De training is bedoeld voor de Inventor-gebruiker die door middel van simulatiemogelijkheden goed inzicht wil krijgen in het effect van belastingen op het ontwerp. 

Voorkennis 
Van de cursist wordt enige kennis van Inventor en kennis van Microsoft Windows verwacht. 

Duur 
De cursusduur is twee dagen. 

Groepsgrootte 
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat 
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat. 

Inclusief 
Het officiële Autodesk-trainingmateriaal en lunch.