Inventor Basis (Autodesk gecertificeerd)

Tijdens de cursus Inventor Basis leert u in vier dagen op een goede manier ontwerpen en tekeningen maken met Inventor. De cursus is zeer praktijkgericht; er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en individuele begeleiding. Na afloop ontvangt u een Autodesk-certificaat.

De cursus Inventor Basis (Autodesk gecertificeerd) is bedoeld voor tekenaars en constructeurs, die meer uit hun CAD-applicatie willen halen. Het 3D-model is de basis en kan eenvoudig worden aangepast. Door het model op diverse disciplines te testen kunt u zeer economisch ontwerpen. Tevens kunnen er realistische afbeeldingen gemaakt worden.
De training wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Bij gelijktijdige inschrijving op de basiscursus en een van de vervolgtrainingen Inventor (bijvoorbeeld Inventor Gevorderd, Sheetmetal, Tube & Pipe, etc.) krijgt u een korting van 10% op het gehele pakket.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor personen die professioneel willen ontwerpen en engineeren en nog geen ervaring hebben opgedaan met Autodesk Inventor.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen. Wel verwachten wij dat de cursisten computervaardig zijn.

Duur
De cursusduur is vier dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Deze basiscursus wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certticaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Inventor Training Center