InDesign Overstapcursus

Adobe InDesign is momenteel het belangrijkste grafische programma op de markt. Iedere grafisch ontwerper moet eigenlijk overweg kunnen met deze toonaangevende software. Adobe InDesign is helemaal ontwikkeld voor de eisen van deze tijd. Het programma wordt veel gebruikt in combinatie met andere pakketten uit de Adobe Creative Suite: Photoshop en Illustrator. De cursussen InDesign van CLS Trainingen helpen u om snel aan de slag te gaan met dit programma, over te stappen vanuit Quark XPress naar InDesign of uw kennis nog verder te verdiepen met een vervolgcursus.

De InDesign Overstapcursus is een cursus die bedoeld is voor mensen die lange tijd met Quark XPress hebben gewerkt en nu de overstap naar Adobe InDesign gaan maken. Tijdens deze cursus zullen door middel van korte oefeningen de verschillen tussen XPress en InDesign duidelijk zichtbaar worden gemaakt.

Deze cursus wordt alleen als maatwerkcursus bij u op het bedrijf gegeven. Een van onze docenten InDesign zal daarom voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om uw wensen te bespreken, zodat deze kunnen worden opgenomen in de cursus.

Doelgroep
Quark XPress-gebruikers die de overstap naar Adobe InDesign gaan maken.

Voorkennis
Kennis van XPress of een ander opmaakprogramma is vereist voor het volgen van deze cursus.

Duur
De duur van deze training is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de overstapcurus InDesign ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
De cursusmaterialen zijn bij de cursus inbegrepen.

 

Adobe InDesign Overstapcursus