InDesign (In Company)

Adobe InDesign is momenteel het belangrijkste grafische programma op de markt. Iedere grafisch ontwerper moet eigenlijk overweg kunnen met deze toonaangevende software. Adobe InDesign is helemaal ontwikkeld voor de eisen van deze tijd. Het programma wordt veel gebruikt in combinatie met andere pakketten uit de Adobe Creative Suite: Photoshop en Illustrator. De cursussen InDesign van CLS Trainingen helpen u om snel aan de slag te gaan met dit programma, over te stappen vanuit Quark XPress naar InDesign of uw kennis nog verder te verdiepen met een vervolgcursus.

Tijdens de cursus InDesign leert u op gestructureerde wijze de mogelijkheden die er zijn voor het ontwerpen en onderhouden van een folder, leaflet, visitekaartje of huisorgaan.

De inhoud van deze cursus kunnen wij aan uw wensen aanpassen. Een van onze docenten InDesign zal voor aanvang van de cursus contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met InDesign wil gaan werken of meer kennis wil verkrijgen van het programma.

Voorkennis
Voor deelname aan de opleiding InDesign verwachten wij van de cursist een redelijke kennis van MS Windows of Apple Macintosh. Het hebben van enige grafische kennis strekt tot aanbeveling.

Duur
De duur van deze training is twee of drie dagen, afhankelijk van uw wensen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de basiscursus InDesign ontvangen na aflloop een certificaat.

Inclusief
Het cursusboek is bij de cursus inbegrepen.

 

Adobe InDesign In Company cursus